Alla inlägg den 20 maj 2009

Av odden - 20 maj 2009 21:13



Är sugen på att gå på bio.

Det finns en uppsjö av filmer att se just nu. Bl a Wolverine, Fast and furious,  Dumpa honom, Monsters vs Aliens, State of play, Terminator, The brothers Bloom. Finns hur många filmer som helst.

Funtade på att gå på söndag, men det ska tydligen vara kanonväder då. Så då måste man ut i solen. Men kanske en dag efter jobbet eller nåt. Vi får se.


Här är ett exempel. Det är trailern på filmen The brothers Bloom. En film kanske inte så många har hört talas om.



Av odden - 20 maj 2009 20:04



Jaha. Så har det gått alldeles för lång tid mellan inläggen här...igen..


Att det ska vara så svårt att skriva några rader här varje dag.

Jag har haft både mycket och lite att skriva här. Mycket tankar som jag har velat få ut. Men som vanligt så börjar jag censurera mig själv. Och till slut finns det inget kvar att skriva. Jag har såna problem med att öppna upp mig att det är löjligt. Trodde att det skulle vara lättare här, där man är anonym. Men icke. Nu är jag iof inte helt anonym här. Vissa som läser vet vem jag är. Om det är problemet vet jag faktiskt inte. Kanske...

Har inte träffat så många i mitt liv som jag har känt mig tillräckligt avslappnad med för att kunna öppna mig inför.

Det konstiga är att det hände mig för ett par veckor sedan.

Berättade saker som jag inte berättat för någon. Kändes riktigt bra faktiskt, och helt naturligt. Scary.


Men jag tror tyvärr att jag håller mina senaste tankar för mig själv just nu.

Har sovit dåligt på sistone. Det ena kan ha med det andra att göra ;-)

Vaknade kanonförkyld i måndags morse. Har knaprat alvedon för att kunna hålla mig uppe på jobbet. Men när jag kommer hem mår jag bra och kan

t om träna. Dan efter är det samma sak. Jag börjar misstänka att det är pollenallergi som visar nya symptom. I vanliga fall så brukar det klia i näsan och i ögonen. Den värsta symptomen nu är tjock i bihåla och hals. Så jag köpte lite allergi medicin på vägen hem efter en snabb visit till

systemet :-)


Just det.

Vaknade natten till igår. Hörde en kort vissling. Tänkte inte mer på det. Sen hörde jag en liten vissling igen, och jag började undra vad det var. Det lät som om det kom inifrån lägenheten. Efter en stund kom det en vissling till och jag funderade på om det kommit in en fågel i lägenheten.

Jag gick upp och in i vardagsrummet. Men ljudet kom inte därifrån. Så jag gick in i köket men nä, inte där heller. Så nästa destination blev hallen. Och jajamensan, därifrån kom det. Det var brandlarmet. Så det var bara att tända lampan, hämta stegen och börja montera isär den så att den skulle bli tyst. Antagligen gav den en varningssignal för att batteriet började ta slut. KLOCKAN TRE PÅ MORGONEN!!!!!!!!!!! Tack så jävla mycket för den!!!

Efter det var jag VAKEN. Gick inte att somna om. Efter en timme så började jag höra fåglarna kvittra utanför. Det kändes som om dom hånade mig. Men antagligen inte. Var nog mest trött.


Varför händer sånt här bara på nätterna?!?!


Okej, nu ska jag kolla lite på teve.

Vi höres....






Ovido - Quiz & Flashcards