Alla inlägg den 22 maj 2009

Av odden - 22 maj 2009 20:25



Och sovtorkan fortsätter.

Är det inte det ena så är det det andra. Natten till igår var en supar kväll. Det märktes. Antingen så var det ett gäng ungdomar som gick och skrek utanför mitt fönster eller så var det en gammal jänkare med en V8 motor som väckte mig. Själv skulle jag upp klockan sex och jobba.


Natten till idag var värre. Vaknade i natt av grymma magsmärtor. Visste inte vart jag skulle ta vägen eller hur jag skulle få det att sluta.

Ganska svårt att slappna av och somna om då som ni kanske förstår.

Har inte kunna sova på hela veckan. Så snart kommer väl kraschen.


Det jag trodde var pollen allergi, var nog en förkylning iallafall.

Vilket är helt sjukt. För under tiden som jag har jobbat, tränat och inte kunnat sova, så har jag blivit bättre. Nu känner jag mig bara lite tjock i näsan. Det är bara att tacka och ta emot =)


Idag har jag slitit som ett djur på jobbet. Ena chefen är ledig. Så jag har fått tagit hand om allt idag. Vilket på fredagar inte är lite. Var rätt svettig. Som tur var, kom Ulrika förbi och jobbade ett par timmar på förmiddagen. Hon är en klippa och en underbar människa. Så dan blev både trevlig och lättare att ta sig igenom =)


När jag kom hem så tränade jag lite. Sen blev det middag. Biff med klyftpotatis, ungsbakade tomater och bearnaisesås. Yummy =)

Nu sitter jag och hänger lite med ett glas vin. Vem vet, vinet kanske får mig att sova inatt ;-)


Imorgon ska jag nog försöka ta mig in till stan och fixa lite, sen bär det av till Trånkan för grillparty. Så nu håller jag tummarna för att vädret blir fint imorgon. Slafar hos morsan. Hon är på vandring.....nånstans. Så man har hennes place för sig själv. Så vem vet, man kanske sitter på hennes balkong och solar på söndag.


Nu ska jag fortsätta softa lite.

Ha det bra alla och simma lugnt =)





Ovido - Quiz & Flashcards