Alla inlägg den 5 april 2008

Av odden - 5 april 2008 21:02


Vaknade upp idag och såg till min glädje att solen sken. Trodde det skulle vara dåligt väder i helgen så jag blev glatt överraskad. Det var bara att gå upp och äta frukost och sätta igång med träningen.


Efter att jag gjort iordning mig så drog jag mig in till byn för att lämna tillbaka ett par tröjor som jag köpte förra helgen. Jag börjar bli rätt fattig nu i väntan på nästa lön, så någon shopping var det inte tal om.

Och eftersom det var sånt kanonväder, så plockade jag fram kameran och begav mig ut på en liten fotosafari. Det var länge sen och första gången med min nya lilla kamera. Det var så jobbigt förut då alla reagerade på den stora systemkameran jag drog fram. Och det var riktigt kul att gå omkring och fota igen.


Efter ett tag kände jag för att stanna upp, kolla lite på bilderna jag tagit och äta lite. Så jag köpte lite snacks och satte mig i Kungsan och njöt av solen. Det är så kul att se småbarnen springa omkring där, även om jag måste erkänna att jag blev lite avundsjuk på alla papporna som lekte med sina små kottar.


Efter ett tag så började jag fundera på vad jag skulle göra härnäst. Jag var inte redo för att åka hem ännu. Så jag bestämde mig för att gå till söder för att se om galleri kontrast hade någon fotoutställning. Så det gjorde jag. Så jäkla soft att promenera från city, genom gamla stan (inte västerlånggatan dock), till söder i det fantastiska vårvädret.


Jag hade tur, Kontrast hade årets bild utställning. Alltså bilderna som röstats fram till 2007-års bästa. Så det var riktigt kul.


Efter det åkte jag hem och använde tydligen mina sista pengar på mat :-(


Det blev en del bilder under dagen. Här kommer ett axplock:



Av odden - 5 april 2008 20:47


Det har gått ett par dagar sedan mitt senaste inlägg.


Har varit väldigt trött då jag har sovit hemskt dåligt hela veckan. En vecka som endast har bjudit på jobb och träning. Nu tycker jag iof att både jobb och träning är kul. Chefen har varit borta en del, så jag har haft en del att göra. Plus att folk har varit sjuka, så vi har även varit underbemannade. Så det har inte varit brist på arbete om man säger så.

Men med tanke på hur trött jag varit så har man verkligen fått kämpa för att orka komma igång med träningen. Men när man väl kommit igång så har det varit så jävla skönt, speciellt efter stressen på jobbet. Och min förkylning är så gott som borta. Life is good :-)

Ovido - Quiz & Flashcards