Alla inlägg den 12 april 2008

Av odden - 12 april 2008 23:24


Ligger här i sängen och kan inte sova.


Jag vaknade upp och mådde piss imorse. Har känt mig rätt orkeslös under veckan, så jag hade det på känn att nånting var på gång.

Det är pga mina jävla sömnproblem. Ett par sömnlösa nätter och sen är det kört. Så jävla trött på skiten.


Låg med täcket över huvudet och ville bara försvinna, men visste att det inte skulle hända. Så jag försökte peppa upp mig, satte på mig träningskläderna och stack ut för en joggingrunda. Kände efter ett par minuter att det inte var någon bra idé. Vände om hem och käkade lite frukost istället.


Efter det bar det av till stan. Där jag traskade runt halva dan med morsan för att hitta ett nytt kamera fodral till henne. Kände att det inte heller var någon bra idé. Men på det sista stället att leta på så lyckades hon hitta en hon gillade (även om hon hade grym ångest innan hon bestämde sig).


Nu ligger jag här i sängen och mår inte bra alls. Och med tanke på hur täppt i näsan jag är så lär det inte bli så mycket sömn inatt.

Hoppas jag mår bättre imorgon. Hatar att vara sjuk :-(

Var ju så jävla smart att jag drack en massa te hela kvällen också. Så nu måste jag springa upp och pissa hela tiden.


Kollar på en special om Foo Fighters på MTV2. Skönt att det är nånting bra att kolla på iaf när man ligger här.


Medans jag hoppade runt på Youtube förut så snubblade jag på låtar med Placebo. Länge sen jag lyssnade på dem. Dom är riktigt bra faktiskt.

Här kommer en av många bra låtar de gjort.



Av odden - 12 april 2008 17:47


Hmmm.....


Jag är lite sugen på att lära mig spela gitarr.

Detta har jag iof varit länge. Spenderade större delen av 80-talet med att drömma att man stod på en scen med en Les Paul i händerna och fick fram toner som fick tjejerna att komma på platsen. Men det blev inte så mycket av det. Ja, ingenting faktiskt.


Men på sista tiden har jag känt att det kliat lite i fingrarna. Men målet nu är inte att bli en gitarrgud. Utan bara att kunna klinka lite sköna låtar, för min egen skull. Alltså inte världsherravälde.


Nu ska jag inte gå och köpa en Les Paul, utan en enkel akustisk. Om jag nu gör det här......Vi får se.


Eller vad tycker ni? Ska jag börja lära mig spela gitarr? Droppa en kommentar vettja..

Ovido - Quiz & Flashcards