Alla inlägg den 12 januari 2008

Av odden - 12 januari 2008 10:01


Som sagt...I torsdags när jag hade jobbat mellan 7-21, var jag väldigt trött efteråt. Visste att det skulle bli en grymt jobbig dag igår (fredag). Timman var sen och jag skulle upp klockan 05.30.  Jag låg där i sängen när Lotta ringer nångång efter tolv. Hon hade fått en panikångest attack. Något hon inte fått på flera år. Jag hoppade upp ur sängen, klädde på mig å ringde efter taxi.  


Det var verkligen obehagligt att se henne. Hon bara stod och skakade. Hennes hjärta rusade och när hon får dessa attacker så tror hon att hon ska dö, stackarn. Så jag stod där och höll om och försökte lugna henne. Till slut var hon redo att gå och lägga sig, men hon var ordentligt skakig fortfarande. Vi bestämde att hon skulle gå till vårdcentralen dan efter, så hon kunde kolla upp hjärtrytmen. Fick henne även att inse att hon borde träffa psykologen som hon träffade förr. Hon har det väldigt jobbigt och att hon fick attacken just nu är ingen tillfällighet. 


Iallafall....Det blev inte så mycket sömn där. Något som jag men speciellt hon behövde. Det konstigaste är att jag kände mig inte alls trött under fredagen. Tog det även rätt lugnt på jobbet. Kom fram till att jag hade så mycket att göra, att jag ändå inte skulle hinna med utan behövde åka till jobbet även i helgen, så varför stressa som en idiot. Det är jag ju så ofta ändå;-) 


Orkade tom att träna efter jobbet, det trodde jag inte. Satte mig sedan i soffan och åt lite mat. Då kom tröttheten och jag slumrade till framför tv:n. Jag låg där apatisk i soffan fram till tio ungefär, sen gick jag och la mig.  Vaknade skit trött imorse klockan nio. Sov dåligt inatt.  


Ska äta lite frukost nu tänkte jag. Sen ska jag åka in till stan och kolla in lite fotoutställningar. Galleri Kontrast och Kulturhuset är måsten, sen blir det nog lite andra också. Ska göra detta med morsan faktiskt. Det var länge sedan vi umgicks, så det ska blir trevligt. Tar med mig kameran också för lite gatufoto kanske.

Skulle sedan ha mött upp Lotta efter att hon slutat jobbet. Vi skulle ta en matbit och sedan gå på bio och se Arn-tempelriddaren. Hon messade imorse å sa att hon inte fått sova inatt heller å inte orkade gå på bio. Så jag kommer att åka över till henne, så äter vi och kollar in en film hos henne istället. Kan bli mysigt=) 

Imorgon tänkte jag åka direkt ifrån henne till jobbet för att göra det sista där. Sen blir det softa resten av dan imorgon. Återkommer hit imorgon     See ya. 

Ovido - Quiz & Flashcards