Alla inlägg under januari 2008

Av odden - 6 januari 2008 13:06


Jaha...nu var det ett par dagar sedan jag skrev här. Beror mycket på trötthet men oxå lathet är jag rädd. 

Kom hem ifrån jobbet i fredags trött, men jag såg fram emot att åka pulka med min kusins barn Kevin å Linnea på lördan. Men under kvällen fick jag veta att Em hade bjudit med kussen Di och barnen på Holiday on Ice på dan på lördan. Jag måste erkänna att jag blev rätt besviken. Har väntat hela vintern på att det ska komma snö, så att jag kan ta med barnen ut i pulkbacken. Så när snöflingorna började dala ner i veckan så var det det första jag tänkte på. Känner verkligen att det är dax för barn för mig snart. 


Iallafall... Senare under kvällen ringde Lottis mig. Vi satt å snackade en stund och man märkte verkligen hur ont hon hade.  

Okej, detta måste kanske förklaras...

Lotta har sökt in på polishögskolan. Hon har klarat första testet och gick vidare till fystestet. Där man på en förmiddag ska springa 2 km på under 10 minuter, dra en docka på 78 kg en viss sträcka, oxå på tid tror jag. En hinderbana där man måste ha huvudet på skaft å göra vissa saker i viss ordning. Hoppa över häckar, gå under häckar, svänga höger vid vissa tillfällen å vänster vid vissa plus lite kullerbyttor. Varje grej för sig är kanske inte svårt, men att göra i rätt ordning under press är svårare. Sedan ska de även simma en sträcka.

Grejen är nu den att Lotta har fått en inflammation i nacken. Vilket har gjort att hon är stel som en pinne och har hur ont som helst. Hon har även haft väldigt svårt att sova.  I fredags fick hon även tillbaka barnen som varit hos deras pappa den senaste veckan. De brukar vara rätt klängiga på henne de första dagarna, vilket inte är så konstigt. En av dem är bara ett och ett halvt dessutom. Det sista hon ska göra nu är att bära omkring på barn om smärtan ska försvinna till måndagen och fystestet. 


Under natten så vaknade jag av ett sms till mobilen. Det var Lotta som låg vaken och vred sig i smärtor. Hon låg i soffan, då barnen låg och sov i hennes säng. Skulle hon lägga sig igen skulle dom vakna, så hon var fast i soffan. Så jag svarade att om hon inte skulle komma upp på morgonen så kunde jag komma över å hjälpa henne. Sedan fortsatte vi att messa varandra under natten.


Så strax efter sju på igår så väcktes jag igen av ett sms ifrån Lotta. Hon behövde hjälp, så jag hoppa upp ur sängen borstade tänderna och stack iväg. Så där spenderade jag dagen med att leka med barnen, så att hon kunde vara lite ifred å inte behövde leka med å lyfta barnen. Måste säga att det var riktigt trevligt. Hennes ungar är helt underbara. Det blev ingen pulkåkning, men en mycket bra dag ändå. 

Av odden - 3 januari 2008 18:01


Så tar man äntligen tag i saken.

Det är så här att när mitt ex flyttade ut och tog med sig telefonen, så lyckades hon paja telefonjacket(!).Detta var i slutet av november. Ja, jag vet. Jag kan vara riktigt trög ibland. Iallafall. Efter att ha haft alla mina telefonsamtal med mobilen så har räkningen blivit "rätt" hög. Plus att folk tycker inte att det är kul att ringa mig längre då även deras telefonräkningar har ökat.  

Så för en stund sedan satte jag mig ner för att ringa telia och få det här fixat. Först kommer detta förbannade telesvar, där man ska göra sjuttioelva knapptryckningar innan man får prata med någon. Efter det hamnar man i en telefonkö som pågår i evigheter. Och sen när jag äntligen kommer fram, visar det sig att jag har ju för fan ComHem telefoni, så då får jag ringa dom. HELVETE!!!! 

Ja, ja....då ringer jag väl comhem då... Vad väntar där....jo....telesvar.....!!!!!!!!.....Jag blir tokig!!

Och sedan kommer som sig bör, telefonkön.....!!!

Där har jag suttit ett tag nu. Allt detta med mobiltelefonen såklart=(

Nä, nu skiter jag i det här!!!!!  Jag ringer ifrån jobbet imorgon istället. FAN OCKSÅ!!!!!!!!! 

Av odden - 2 januari 2008 18:40


Så var man äntligen hemma då.

Egentligen kom jag hem igår kväll, men då låg jag bara som ett kolli framför tv:n. Jag hade en fantastiskt trevligt nyår. Jag och Lottis åt gott och hade det väldigt mysigt på kvällen/natten. Vi höll på till strax efter fem. Sedan var man på jobbet strax före nio på nyårsdan. Kan ha varit lite trött där;-) 


Gick omkring i en dimma hela dagen. Så när jag kom hem så la jag mig bara på soffan och där låg jag. Jag satte på datorn för att skriva ett inlägg här, men när jag skulle börja skriva så märkte jag hur blankt det var i huvudet. När jag sedan gjorde iordning mig för att sova så blev jag självklart klarvaken. Sedan låg jag länge vaken och lät tankarna snurra runt i huvudet. Så jag var väl kanske inte så pigg idag heller. Men nu har jag kommit hem från jobbet, tränat, ätit och nu är det soffan som gäller.  

Ovido - Quiz & Flashcards