Alla inlägg den 27 mars 2008

Av odden - 27 mars 2008 20:48


Hallå allihopa


Sitter här o kollar på en sån jävla bra rulle. Den Irländska filmen "Once". Handlar om en irländsk gatumusiker som möter en tjeckisk kvinna. De möts genom musiken. Man ser hur lite pengar dom haft när de gjort filmen. Men det är så mycket hjärta och underbar musik att man blir helt förälskad.  Se den, det är mitt tips.


Kände mig fortfarande lite hängig på jobbet idag. Men annars har det varit en bra dag. När jag kom hem sken solen fortfarande och jag hade lite energi kvar, så jag bytte om och tog en joggingtur. Har fått lite ont i halsen så vi får se om det var en så bra idé. Men det var jävligt skönt.


Imorgon är ännu en dag och det ska bli kul att åka till jobbet. Funtar faktiskt på att jobba lite extra på lördag. Chefen ska jobba då, men skulle behöva vara ledig. Men jag bestämmer mig först imorgon, ska se om jag blir sämre först.


Har börjat skriva lite. Texter...på engelska. Några rader bara men det är något jag känner att jag vill göra. Vet inte riktigt vad det är ännu. Det är inte dikter, det är.......jag vet inte. Den som lever får se.


cheerio miss Sophie!!



Ovido - Quiz & Flashcards