Alla inlägg den 6 februari 2008

Av odden - 6 februari 2008 21:30

Så har jakten på lägenhet börjat.

Känner mig rätt ensam där jag bor nu. Jag har ingen bil och där jag bor, i Huddinge så är det lite krångligt att komma till folk. Alla mina vänner och min familj bor längs med andra pendeltågslinjen. Det tar tid att åka över å hälsa på, även fast det är samma kommun. Och åker man över en helgdag så det kan bli lite sent, så får man åka hem i svindyr taxi eller sova över...varja gång. Ibland vill man bara vakna upp hemma utan att ska kosta skjortan.


Sen är  jag väldigt sugen på att flytta tillbaka till Trånkan igen. Är uppväxt där. Ville egentligen aldrig flytta därifrån, men alla polare hade gjort det. Nu har dom alla flyttat tillbaka. Så den enda som inte bor kvar där är personen som inte ville flytta därifrån....ironi.


Har börjat kolla på hyreslägenheter på BostadStockholm och annonser på bostadsrätter. Ska åka och kolla på en lägenhet på söndag som är till salu. Finns ju inget roligare än att kolla på lägenheter och hus. Är i och för sig intresserad av både arkitektur och inredning, så det är kanske inte så konstigt.


Ska bli spännande det här.... 

Av odden - 6 februari 2008 18:27


Så blev man förskyld igen. Eller, jag var aldrig frisk. Igår kände jag bara förskylningen i bihålerna. Så då bestämde jag mig för att träna. Men jag hade hållit upp i några dagar så jag kunde riktigt sluta. Plus att jag behövde få ut lite frustration ur kroppen. Så jag styrketränade hela överkroppen och sen gick jag ut och sprang. Så det är kanske inte så konstigt att jag vaknade upp imorse lite mer förskyld än jag var igår.  


Ialla fall, nu har jag lagat middag och nu ska jag softa att resten av kvällen=) 

Ovido - Quiz & Flashcards