Alla inlägg den 27 februari 2008

Av odden - 27 februari 2008 19:55


Sitter och kollar på filmen Shoot'em up med Clive Owen, Paul Giamatti och Monica Belucci.

En simpel pang pang film som inte försöker vara något annat heller.

Giamatti är hur ball som helst som skurk. När filmen börjar slår Owen in en morot i käften på en skurk och säger "eat your vegetables", för att sedan börja en shooting spree till Nirvana. Fan va kul.

En annan som är uppvuxen på John Woo's "The killer" och "Hard boiled" älskar varenda sekund. Denna är dock inte lika mångbottnad i karaktärerna och skämten kan vara lite billiga. Men fortfarande väldigt roligt och med mycket pang pang. Man kan behöva sånt ibland.

Har inte sett hela ännu men det lovar gott.

Av odden - 27 februari 2008 19:43


När det gäller pudelrockande powerballader så är detta verkligen en klassiker. Bortglömd klassiker tyvärr. Detta är från deras "Five man accoustical jam-tour" från -88. Ett år före Bon Jovi's klassiska akustiska framträdande på MTV Video Music Awards, som ledde till MTV-unplugged.


                                Håll till godo

Av odden - 27 februari 2008 19:06


Så har man haft ännu en arbetsdag.


Shit va det är rörigt på jobbet!!

Vi håller på att göra om lite i butiken. Gör om hyllorna, byter kyldiskar och frysar, byter golv i mjölkkylen, rensar ventileringen, bygger nytt kontor och lite annat.


Vi har fullt med med hantverkare, elektriker, inredare, kyl och fryskillar och annat folk som jag  inte ens vet vad dom gör. Dom är överallt, deras grejer är överallt och vi hade det trångt och rörigt redan innan.


Sen att ingen kan kommunicera med någon annan är väl inte direkt ovanligt. Värst är det med ledningen. INGEN KOMMUNIKATION.


Själv har man ingen aning var varorna är längre, efter att de flyttats femtioelva gånger. Så man kan säga att man är lite snurrig i huvet=)


Ovido - Quiz & Flashcards