Alla inlägg under februari 2008

Av odden - 7 februari 2008 18:17

Jaha, där sket sig träningen.


Skulle bara få i mig lite innan jag började träna. Skulle kolla klart på ett vita huset avsnitt under tiden och nu är jag helt fast. Kan bara inte sluta titta, precis som igår natt. Jag bara älskar den serien. Spelar ingen roll hur många gånger jag ser om den, sitter bara fastnaglad och asgarvar. Love it.

Så nu vet jag vad jag kommer att göra den närmsta tiden;-) 

Av odden - 7 februari 2008 17:06

Då var man hemma igen efter ännu en arbetsdag. Den har varit helt ok. Har jobbat med bra människor. Det gick till och med bra att jobba med L idag. 


Mådde skitkonstigt hela förmiddan. Mot lunch var det inte alls bra. Nu talar jag inte om min förkylningl jag har. Har haft problem med magen på sista tiden. Men det här var lite annorlunda. Helt funky. På lunchen blev det ännu värre. Mat var kanske inte den bästa idén just då, men vad gör man. Ett tag trodde jag att jag skulle kräkas. Katrin som jag åt lunch med tyckte jag skulle gå hem, men sånt har jag svårt för. Jag var ju inte sjuk, bara mådde konstigt. Kan ju inte gå hem ifall att, liksom. Men efter lunchen sen så blev det sakta bättre, tack och lov. Så nu är det bara förkylningen kvar.


Och då var vi där igen...jag är ju så sugen på att träna, samtidigt som jag vet att jag borde ta det lite lugnt nu. Men va fan. Klart jag ska träna lite=)


See ya 

Av odden - 7 februari 2008 05:37

Fy fan va trött jag är.  Gick och la mig tidigt igår. Kände att jag ville vara utvilad och frisk idag. Ville inte somna deppig, så jag använde det enda botemedlet som alltid gör mig glad. Vita huset. Japp, jag är knäpp. 


Jag matade in säsong ett, disk ett, valde play all och la mig. Problemet är att jag ligger bara och garvar vilket gör det ganska svårt att somna. Så där låg jag i några timmar innan jag somnade. Sen vaknade jag på natten av mardrömmar och kunde inte somna om. Jag mår verkligen inte bra psykiskt just nu. Lite jobbigt faktiskt.


Nu ska jag äta upp min gröt och sen åka till jobbet, där jag ska torteras lite till. Japp, L jobbar idag.    See ya 

Av odden - 6 februari 2008 21:30

Så har jakten på lägenhet börjat.

Känner mig rätt ensam där jag bor nu. Jag har ingen bil och där jag bor, i Huddinge så är det lite krångligt att komma till folk. Alla mina vänner och min familj bor längs med andra pendeltågslinjen. Det tar tid att åka över å hälsa på, även fast det är samma kommun. Och åker man över en helgdag så det kan bli lite sent, så får man åka hem i svindyr taxi eller sova över...varja gång. Ibland vill man bara vakna upp hemma utan att ska kosta skjortan.


Sen är  jag väldigt sugen på att flytta tillbaka till Trånkan igen. Är uppväxt där. Ville egentligen aldrig flytta därifrån, men alla polare hade gjort det. Nu har dom alla flyttat tillbaka. Så den enda som inte bor kvar där är personen som inte ville flytta därifrån....ironi.


Har börjat kolla på hyreslägenheter på BostadStockholm och annonser på bostadsrätter. Ska åka och kolla på en lägenhet på söndag som är till salu. Finns ju inget roligare än att kolla på lägenheter och hus. Är i och för sig intresserad av både arkitektur och inredning, så det är kanske inte så konstigt.


Ska bli spännande det här.... 

Av odden - 6 februari 2008 18:27


Så blev man förskyld igen. Eller, jag var aldrig frisk. Igår kände jag bara förskylningen i bihålerna. Så då bestämde jag mig för att träna. Men jag hade hållit upp i några dagar så jag kunde riktigt sluta. Plus att jag behövde få ut lite frustration ur kroppen. Så jag styrketränade hela överkroppen och sen gick jag ut och sprang. Så det är kanske inte så konstigt att jag vaknade upp imorse lite mer förskyld än jag var igår.  


Ialla fall, nu har jag lagat middag och nu ska jag softa att resten av kvällen=) 

Av odden - 5 februari 2008 20:55


Fan va nice.


Har suttit på två biljetter till Fredrik Lindströms show "Svenskar är också människor" sen i höstas. Har väntat med att fråga någon om de vill följa med.


Men nu har jag kommit på vem jag ska fråga. Min kusse Dirrty förtjänar verkligen att få komma ut och ha lite kul. Hon har haft det jobbigt den sista tiden. Frågan var bara om hon ville, var barnledig och inte hade andra planer.


Sagt och gjort...Jag frågade om jag fick bjuda henne på middag och Fredriks show. And guess what. Hon ville och hon kunde=) SWEEEEEEET.......


Fan va kul. En helkväll med min favoritkusse är aldrig fel.     See ya

Av odden - 5 februari 2008 17:21


Japp, nu är jag trött på det här. Kan inte sluta må dåligt. Önskar att jag kunde glömma henne, men det kan jag inte. I och för sig svårt när man träffar henne typ varje dag. Fan också!!!! Hur i helvete hamnade jag i den här sitsen. Hata, hata... 


Sen blir jag inte av med förkylningen. Är så täppt på natten att jag inte kan sova. Och eftersom jag inte kan sova så blir jag inte frisk. Moment 22. Nu orkar jag inte längre, känner alldeles för mycket frustration. Kan inte bara sitta här och låta tankarna snurra. Nu ska jag träna!!   See ya 

Av odden - 5 februari 2008 05:41


Jaha, ännu en morgon. Ännu en natt med lite sömn. Shit va jag är trött. Vill bara sova. Men nu är det jobb jobb jobb som gäller. Who knows, it might be fun=)  Vi hörs senare.....see ya

Ovido - Quiz & Flashcards